Welkom op ons melkveebedrijf en camperplaats de Grote leigraaf

Wij runnen een melkveehouderij met 60 melkkoeien. We melken onze koeien tweemaal daags, wat resulteert in heerlijke verse melk van eersteklas kwaliteit en een vetpercentage van 4,5%.

Stelt u zich eens voor dat u deze melk zelf proeft in uw cappuccino (of zoals wij dat noemen: koffie met warme melk), of als een vers glas melk bij het ontbijt of de lunch. Onze melk is ook heerlijk in pannenkoeken of andere gerechten.

En dat kan, want wij verkopen onze melk voor € 1,50 per liter in een recyclebare fles. U kunt deze fles laten navullen voor slechts € 1,00. Voor bestellingen kunt u de informatie vinden op het informatiebord.

Tijdens het melken lopen we tussen onze koeien, wat zorgt voor nauw contact en de mogelijkheid om hun welzijn goed te monitoren. We voeden onze koeien met het beste voer, inclusief het 'Liquid For Life' mineraal van Jan ten Klei, dat bescherming biedt tegen ongewenste micro-organismen, waardoor de koeien zich beter voelen en minder medicijnen nodig hebben. Dit resulteert in gezondere koeien en dus gezondere melk voor u. Verder hebben we een Aquarius Vitaliser in onze waterleiding geïnstalleerd, wat de waterkwaliteit verbetert en bijdraagt aan de melkkwaliteit. Ons dagelijks doel is om onze koeien een zo goed mogelijk leven te bieden, wat resulteert in melk van hoge kwaliteit.

koeien in de wei

In de zomer lopen onze koeien in de wei en kunt u vanaf de camperplaats genieten van het uitzicht op onze prachtige dieren.